Baba birodalom

A 2017-es év már most nagyon termékenynek látszik, a születendő babák számát nézve. Lehet csak én vonzom be, de akárhova pillantok, aranyos, pocakos jövendőbeli anyukákat látok. Ezért igazán jó témának tűnt, hogy babaszobákról írjak pár sort. Mivel egy közeli jó barátnőm is hamarosan egy kislányt hoz a világra, így mi mással is kezdhetném ezt a témát, mint kislány szobával.

Egyre nagyobb trend most már Magyarországon is a semleges, natúr színek használata a gyerekszobában. Személy szerint nagyon szeretem ezt a stílus irányzatot. Nem kell attól félni, hogy színtelen vagy unalmas lesz a végeredmény hiszen a gyerkőcök játékai, plüss állatkái biztosítják a vidám hangulatot. Ennek ellenére én most mégis egy hagyományos rózsaszín kislány szoba hangulatmontázsát készítettem el, persze figyelembe véve a mai trend irányelveit is.

Egy nagyon mutatós egyedi virágmintás tapétát választottam ki elsőre. Eköré építettem a többi elemet. Mivel egy hangsúlyos mintáról és színről van szó egyetlen egy falat emelnék ki vele, a többit pedig gyönyörű tiszta fehér színre festeném. További színeket pedig természetes a fontos kiegészítőkkel vinnék bele.

Amennyiben tetszik a hangulattábla és pont baba szoba berendezés előtt állsz akkor ajánlom figyelmedbe alul a linkeket, ahol jól látható pontosan honnan és mennyiért szerezhető be a legtöbb tárgy!

Jó szemezgetést! 🙂

Linkek:

1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.

xstyle
Share
This